Opvang

De Sint-Franciscus basisschool werkt nauw samen met de gemeentelijke opvang voor en na school. Voor en na de schooluren kan u als ouder terecht in het IBO Hemelrijk voor de opvang van uw kind. De opvang brengt en haalt de leerlingen van onze school zelf op. Jonge kinderen gaan met de bus, grotere leerlingen gaan te voet.

IBO Hemelrijk is een initiatief buitenschoolse opvang met een opvangcapaciteit van 71 plaatsen. Het IBO ligt in het parkdomein Hemelrijk in de vernieuwde en aangepaste gebouwen van de vroegere sigarenfabriek Cogétama. Het IBO richt zich tot kinderen van 2,5 tot 12 jaar die in Knesselare wonen en/of school lopen.

De prijs wordt berekend op basis van de verblijfsduur. Per begonnen half uur betaal je 1,07 euro. Op woensdagnamiddag en schoolvrije dagen gelden er 3 tarieven. Opvang van minder dan 3 uren kost 4,29 euro, opvang tussen de 3 en 6 uren kost 6,43 euro en opvang voor meer dan 6 uren geeft een kost van 12,87 euro.

Wie gebruik wil maken van de opvang moet steeds eerst ingeschreven te worden. Gelieve daarvoor een afspraak te maken met de hoofdverantwoordelijke Ann Colpaert.

Openingsuren IBO Hemelrijk

- elke dag van 6u30 tot 18u30

Contactgegevens:

- Kerkstraat 50, Knesselare

- mail: bko@knesselare.be

- tel: 09 325 74 71

 

website