Team 2

Team 2:

Juf Hilde bezorgt de kinderen van de 3de kleuterklas een aangename en leerrijke omgeving vol nieuwe uitdagingen. De kleuters leren heel wat van de juf maar ook elkaar.
In onze klas krijgt elk kind de tijd om zich goed en veilig te voelen en van hieruit tot spel te komen. Elke dag krijgen de kinderen de kans om te leren, te groeien en hun talenten en zichzelf te ontdekken. Eén voor één ontplooien ze zich, elk op hun eigen tempo.

 

Welkom in onze derde kleuterklas

 

Elke dag opnieuw staan twee juffen klaar om de leerlingen van het eerste leerjaar heel veel nieuwe dingen te leren.  Stapje voor stapje leren juf Melissa en juf Vanessa de kinderen lezen, schrijven en rekenen.  Daarnaast brengen ze ook nog heel wat andere kennis en vaardigheden bij.  Er is natuurlijk ook nog ruimte om te spelen.   

 

Hier is het eerste leerjaar

 

In de klas van het tweede leerjaar, de klas van juf Carine en juf Kyena (niet op de foto) is er tijd voor plezier en om te werken.  We leren heel wat nieuwe dingen zoals: rekenen tot 100, de tafels van vermenigvuldiging, de hoofdletters, lezen met onze tutorvrienden van het vijfde leerjaar en nog zoveel meer...   Ook deze juffen maken er samen met de leerlingen een leerrijk en onvergetelijk schooljaar van!

Klaar voor het tweede leerjaar

 

Wisten jullie dat de groepen van team 2 wekelijks ook projectnamiddagen organiseren? Soms trekken ze er ook samen op uit of plannen ze klasdoorbrekende activiteiten.  Ze bouwen bruggen over de groepen heen. 

Wisten jullie dat juf Karolien zorgcoördinator is voor onze kleuters en leerlingen van de lagere school?   Zij versterkt onze werking en maakt ook deel uit van team 2.

Hilde  Geirnaert

Hilde Geirnaert

hilde.geirnaert@op-weg.net

Melissa Deklerck

Melissa Deklerck

melissa.deklerck@op-weg.net

Vanessa Van de Woestijne

Vanessa Van de Woestijne

vanessa.vandewoestijne@op-weg.net

Carine Gussé

Carine Gussé

carine.gusse@op-weg.net